Finance Care 4 You

Logo Finance care 4 you

Wij zijn een onafhankelijk kantoor in financiële dienstverlening en bieden expertise aan voor zowel particulieren als ondernemers op het gebied van hypotheken, verzekeringen en advies.

Ons kantoor is gevestigd aan:
Toermalijnstraat 18c
1812 RL Alkmaar

Postadres:
Postbus 1149
1810 KC Alkmaar

Tel: 088 – 11 49 100
Email: subco@financecare4you.nl
Website: www.financecare4you.nl

SubcoPartners

Exclusief voor leden van SubcoPartners hebben wij een interessant pakket aan collectieve verzekeringen bedongen. Deze collectieve aanbieding houdt in dat wij u flinke kortingen kunnen aanbieden op de volgende verzekeringen, namelijk:

Motorrijtuigen-, Aansprakelijkheid- en de Transportverzekeringen.

De voordelen voor u als lid van SubcoPartners:
1. Concurrerende producten
2. Zeer scherpe premies
3. Snelle polis- en  schadeafwikkeling
4. Korte lijnen
5. Vast contactpersoon

Aansprakelijkheid bedrijven:
Verzekerde som: € 2.500.000,- per schadegebeurtenis, eigen risico per gebeurtenis: € 200,- Bruto jaarpemie: € 90,- voor één bestelauto. Dit betekend inclusief assurantiebelasting een jaarpremie van € 108,90.

Transportverzekering:
Deze verzekering dekt de lading in uw bestelauto, indien hier schade aan veroorzaakt wordt. Deze voorwaarden hebben een All Risks dekking met een maximum van € 25.000,- per vervoersmiddel. Voordeel voor u als Subcontractor, er is geen sprake van een beperkte aansprakelijkheidsdekking volgens de AVK voorwaarden (€ 450,- per pakket) of volgens AVC regeling (€ 3,40 per kilogram) maar dekking op basis van werkelijke waarde van het pakket. Deze verzekering dekt alle ten vervoer aangeboden zaken exclusief geld, geldwaardige papieren en sierraden. Per schadegebeurtenis is een eigen risico ad. € 250,- van toepassing. Bruto jaarpremie: € 92,50 voor één bestelauto. Dit betekend inclusief assurantiebelasting een jaarpremie van € 111,93.

Indien u voor de bovenstaande verzekeringen meerdere bestelauto’s wenst te verzekeren, vraag dan naar de premies op bovengenoemd emailadres of telefoonnummer.

Bestelautoverzekering:
Hiervoor kunnen wij u een passende aanbieding doen, indien wij in het bezit komen van de volgende gegevens:

1. Naam regelmatige bestuurder en geboorte datum 
2. Adres, postcode en plaats
3. Merk en type
4. Kenteken en meldcode 
5. Schadevrije jaren
6. Kopie polis (indien van toepassing)

Indien u gebruik wenst te maken van deze collectieve aanbieding ontvangen wij graag een email met de bijbehorende stukken op subco@financecare4you.nl. Na ontvangst zullen wij een passend voorstel doen toekomen om u ervan te overtuigen dat deze collectiviteit zeer scherpe premies heeft.

Indien u de verzekeringen, via de collectiviteit van SubcoPartners wenst af te sluiten, zullen wij eveneens de opzegging van uw huidige verzekeringen verzorgen.